Z vysoce kvalitní modré oceli. Vhodná k rychlé přípravě jídel - minutky, smažení, restování. Vhodná pro všechny typy ohřevu, včetně INDUKCE. Velice dobře rozvádí teplo, vhodná k zapečení potraviny v troubě. Vysoké zaoblené stěny umožňují lehký přesun potraviny na talíř. Izolovaná rukojeť, pevný nýtovaný úchyt.
IDEÁLNÍ KE ZDRAVÉ PŘÍPRAVĚ GRILOVANÉHO MASA BEZ VĚTŠÍHO NASÁTÍ TUKU.
Návod k použití ocelové pánve:
Před prvním použitím ocelové pánve nalijte na pánev 200 ml vody se slupkami od brambor a povařte je alespoň 15 minut. Poté pánev opláchněte ve vodě. Nalijte na pánev tenkou vrstvu oleje a vypalujte pár minut. Poté vytřete papírovým ubrouskem. Před každým použitím dobře rozehřejte pánev a po skončení nikdy nenechávejte pokrmy na pánvi. Po každém použití umyjte v teplé vodě, používejte čistící prostředky, vypláchněte a ihned vytřete do sucha. Vnitřní stranu pánve natřete rostlinným tukem. Neumývejte v myčkách na nádobí. Koroze je přirozenou reakcí železa na vlhkost a nelze na ni uplatnit záruku.
Rozměry | 2-7-130-0 |
Objem | 30 x v5 |